Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ovo je zvanična Politika privatnosti koja se tiče upotrebe veb-sajta (u daljem tekstu „veb-sajt”) Constructor Group koji se nalazi na adresama www.Dexion.com i Dexion.co.uk, kao i na svim ostalim veb-lokacijama i internet adresama (e.g., URL, imenima i stranicama domena) kojima mi upravljamo ili su u našem vlasništvu.

Ova Politika privatnosti tiče se ličnih podataka prikupljenih od strane našeg veb-sajta, ali se ne odnosi na bilo kakve druge podatke, bili oni prikupljeni na neki drugi način, sa drugom svrhom ili od strane bilo kog drugog veb-sajta ili servisa ukoliko to nije izričito navedeno.


Korišćenjem ovog veb-sajta pristajete na uslove najnovije verzije ove Politke privatnosti. Molimo vas da pročitate naše Uslove korišćenja da biste razumeli osnovna pravila koja se tiču vašeg korišćenja ovog veb-sajta. Ova Politika privatnosti i Uslovi korišćenja su celokupan sporazum između vas i Constructor Group u vezi sa korišćenjem ovog veb-sajta, sem ukoliko je drugačije navedeno u bilo kom drugom odricanju odgovornosti, politici, uslovima korišćenja ili nekom drugom obaveštenju sa ovog veb-sajta. Kada pristupate pojedinim servisima ili materijalima na određenim delovima ovog veb-sajta ili ako pratite vezu sa ovog veb-sajta, mogu se primenjivati dodatni uslovi.

Sadržaj

Sve informacije koje se nalaze na ovom sajtu služe isključivo u informativne svrhe. Ovaj sajt ne može se koristiti niti se na njega osloniti kao na zamenu za informacije koje možete dobiti od ovlašćenog distributera ili zastupnika Constructor Group. Informacije na ovom sajtu nisu pravno obavezujuće i ne predstavljaju ponudu za prodaju.

 

Upotreba kolačića

Tehnologiju kolačića Constructor Group koristi da bi utvrdio kojim ste putem došli do sajta Constructor Group, što im pomaže u praćenju aktivnosti korisnika sajta i procenjivanju i unapređivanju samog sajta, a u vašu korist. Podaci koje dobijamo i način na koji ih koristimo zavisi od vaših aktivnosti na našem veb-sajtu. Može se dogoditi da te podatke beležimo i koristimo na način različit od onog koji primenjujemo za vaše lične podatke. 

 

Lični podaci

Lični podaci su podaci koje prikupimo putem ovog veb-sajta, a koje možemo koristiti da vas identifikujemo ili stupimo u vezu sa vama, kao što su:

*ime

*broj telefona

*adresa

* adresa e-pošte

*poslodavac

Na nekim mestima na ovom veb-sajtu imate mogućnost da nam pošaljete svoje lične podatke. Možete, na primer, popuniti registracioni formular, anketu ili obrazac e-pošte.

 

Čuvanje i upotreba ličnih podataka?

Lične podatke koje prikupimo od vas putem ovog veb-sajta možemo upotrebiti da vam omogućimo pristup ovom veb-sajtu. Vaše lične podatke takođe možemo koristiti i:

* da odgovorimo vašim zahtevima;

* da personalizujemo vaš pristup ovom veb-sajtu, recimo obaveštavajući vas o novim sadržajima koji bi vas mogli zanimati;

* za pravljenje arhiva za našu internu poslovnu upotrebu, uključujući i arhive ličnih podataka naših korisnika;

* da bismo vam pružili informacije koje bi mogle da vas zanimaju, uključujući informacije o našim ili nekim drugim proizvodima i uslugama;

* u svrhu analize i istraživanja, razvoja i unapređivanja programa, proizvoda, usluga i sadržaja;

* možemo depersonalizovati vaše lične podatke (ukloniti ime, e-mail adresu, broj socijalnog osiguranja, matični broj, itd.). U ovom slučaju, više niste identifikovani kao pojedinac, podaci prestaju da budu lični podaci i možemo ih koristiti kao i ostale opšte podatke;

* da bismo primenjivali ovu politiku privatnosti i ostala pravila upotrebe ovog veb-sajta;

* da bismo zaštitili naša prava ili vlasništvo;

* da bismo zaštitili nečije zdravlje, sigurnost i dobrobit i/ili

* da bismo se uskladili sa bilo kojim zakonom ili propisom, sudskom naredbom ili drugim pravnim aktom.

 

Deljenje ličnih podataka sa trećim licem

Constructor Group neće deliti vaše lične podatke prikupljene putem ovog veb-sajta sa bilo kojim trećim, sem ukoliko nije drukčije naznačeno ovom Politikom privatnosti.

Možemo biti zakonski prisiljeni da vaše lične podatke prosledimo kao odgovor na sudski nalog, poternicu, zakon ili propis. Možemo sarađivati sa policijom ili tužilaštvom u istrazi ili sudskom gonjenju posetilaca veb-sajta koji krše naša pravila ili uzimaju učešće u aktivnostima koje su nelegalne ili štete ostalim posetiocima sajta.

 

Opšti podaci

Opšti podaci su podaci koje prikupljamo putem ovog veb-sajta, a koji vas ne identifikuju kao pojedinca. Mogu uključivati sledeće podatke:

* tip veb-pretraživača koji koristite (npr. Netscape Navigator ili Internet Explorer);

* ime domena sa kojeg pristupate internetu;

* internet adresu veb-sajta sa kog ste se direktno povezali na naš veb-sajt;

*datum i vreme vašeg pristupa našem veb-sajtu;

* lične podatke koji su depersonalizovani;

 


Ažuriranje Politike privatnosti

Constructor Group zadržava pravo da ažurira ovu Politiku u bilo kom trenutku ako to zahtevaju poslovne potrebe, i ovim vas pozivamo da svaki put kada posetite ovaj sajt posetite i ovu stranicu da biste proverili da li je došlo do promena.


Kako stupiti u kontakt sa Constructor Group

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa ovom Politikom privatnosti, molimo vas da nam se obratite:

Constructor Group AS
Kinoveien 3A
N-1338 Sandvika
Norway

Tel: +47 67 80 78 80

info@constructor-group.com

Registarski br. 991 516 530