Skip to main content

Gonvarri material Handling je vodeći panevropski proizvođač i dobavljač industrijskih i komercijalnih rešenja za skladištenje visokog kvaliteta, koja se prodaju širom Evrope kao zaštitni znaci Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik i Kredit.

Naša misija

Naša polazna tačka su potrebe našeg klijenta. Kroz potpuno razumevanje razvijamo rešenja po meri klijenta da bismo ispunili potrebe naših klijenata, kakve god one bile. Pored naših standardnih sistema, možemo ponuditi i potpuno prilagođene instalacije.  Isporučujemo više od proizvoda, i nudimo celokupni paket usluga, uključujući savetovanje, planiranje skladištenja i prostora i podršku održavanja. Naš partnerski pristup se zasniva na međusobnom poverenju i pouzdanosti; rešenja visokog kvaliteta koja razvijamo u saradnji sa klijentima predstavljaju pravi doprinos poboljšanju njihovog poslovanja pružajući najbolja rešenja za skladištenje.

Naša vizija

Želimo da budemo poželjni partner klijentima u našem sektoru poslovanja tako što ćemo ponuditi rešenja i usluge koje su pojedinačno prilagođene da prevaziđu očekivanja klijenata i ističu se kvalitetom, inovativnošću i efikasnošću.

Kvalitet

Kvalitet je prioritet korporativne kulture kompanije Dexion i kompanija je potpuno posvećena pružanju proizvoda i usluga visokog kvaliteta u svemu što radi. Težimo tome da našim klijentima pružimo odličnu uslugu pre, tokom i posle prodaje nekog od mnoštva naših proizvoda za skladištenje, uvek sa ciljem da prevaziđemo očekivanja.

Posedujemo priznatu akreditaciju kvaliteta ISO 9001 koja uključuje dizajn, pripremu i instalaciju rešenja za skladištenje. Sa našim projektnim timovima koji rade prema nacionalnim i internim kodeksima projektovanja, naši klijenti mogu biti sigurni da je svaki trud učinjen kako bi se obezbedio potpuni kvalitet.

Dexion je posvećen neprekidnom poboljšavanju kroz politiku stalnog ulaganja u obuku i tehnologiju, koje je povećano najboljom tehničkom podrškom i stručnošću menadžmenta. Naš priručnik poslovanja je dostupan na uvid i rado ćemo razgovarati o svim elementima sa klijentima i dobavljačima.