Skip to main content

Dexion – vaš partner za optimizovana skladišna rešenja

Naši proizvodi se nalaze u rasponu od inovativne tehnologije paletnih regala i polica  do rešenja za skladištenje u arhivima i kancelarijama.

Kao grupa posedujemo višegodišnje iskustvo i stručnost, koje koristimo u saradnji sa našim klijentima da bismo pružili najbolja rešenja.

Paletni regali

Širokim opsegom mogućih primena i dodatne opreme, naši paletni regali vam mogu pomoći u ostvarivanju potreba skladištenja.

Saznajte više
Polični sistemi

Sa velikim izborom polica koje odgovaraju različitim situacijama i asortimanom plastičnih pregrada za skladištenje malih delova, možemo ponuditi sveobuhvatna rešenja za skladištenje ili preuzimanje bilo kojih malih delova.

Saznajte više
Mašine za skladištenje

Ako ste vlasnik skladišta ili skladišni radnik, sigurno znate koliko je važno koristiti svaki kvadratni metar.

Saznajte više
Konzolni regali

Konzolni regali, regali sa pregradama, sanduci za drvnu građu, regali sa A-ramom i regali za metalne ploče su posebno dizajnirani za čuvanje dugačke robe i predmeta različitih dužina.

Saznajte više
Skladišni i radni prostori

Bez obzira na to da li želite da povećate iskorišćenost prostora u okviru magacina ili da pružite sigurnost i bezbednost vašim radnicima, postoji niz sistema i proizvoda koji vam mogu pomoći.

Saznajte više
Dodatna oprema

Pobrinite se da je vaše skladište u skladu sa najnovijim zakonima jer je to presudno za nesmetano poslovanje i bezbednost timova.

Saznajte više