Skip to main content

Klijenti će na svim tržištima imati koristi od saradnje sa firmom Dexion.

Isporučujemo više od proizvoda i možemo ponuditi čitav paket usluga uključujući savetovanje, planiranje i održavanje bez obzira na to da li je u pitanju zahtev za opremanjem skladišta ili distributivnog centra ili rešenja sa policama za muzej, kancelariju ili biblioteku.

Klijenti će na svim tržištima imati koristi od saradnje sa firmom Dexion. Naša polazna tačka je vaša potreba. Razvijamo rešenja po meri klijenta da bismo udovoljili Vašim potrebama, kakve god one bile. Pored naših standardnih sistema, možemo ponuditi i potpuno prilagođene instalacije.

Isporuka i instalacija

Dexion će vam isporučiti u savršenom stanju i na vreme, bez obzira na to da li vam treba jedan odeljak polica ili kompletna instalacija.

Saznajte više
Zdravlje i bezbednost

Zdravlje i bezbednost su bitni firmi Dexion i kao deo naše usluge Dexion može pomoći vama i vašoj kompaniji sa pitanjima vezanim za zdravlje i bezbednost i životnu sredinu.

Saznajte više
Servis / Održavanje

Dexion veruje da predanost klijentima ne prestaje posle isporuke i instalacije proizvoda. Trudimo se da nastavimo da radimo sa klijentima i pružimo neprekidnu podršku što se tiče održavanja i servisiranja proizvoda.

Saznajte više