Skip to main content

Dodatna oprema za regale kompanije „Dexion“ - Savršeno rešenje za podršku bezbednosti skladišta i socijalno distanciranje

Zdravlje, sigurnost i bezbednost u vašim skladištima i zonama proizvodnje

Safety Accessories InitiativeInicijativa za bezbednosnu dodatnu opremu. Pobrinite se da je vaše skladište u skladu sa najnovijim zakonima o bezbednosti skladišta i zaštiti od pandemije jer je to presudno za nesmetano poslovanje i bezbednost timova.

Širok asortiman dodatne opreme kompanije „Dexion“ može da zaštiti regale i zidove od sudara sa viljuškarima, ali takođe može poslužiti i kao jednostavan alat za podelu skladišta koji može lako da označi pristupne i saobraćajne rute, pomažući u sprovođenju mera socijalnog distanciranja u ovim teškim vremenima.

Naša bezbednosna dodatna oprema uključuje cevaste pregrade, štitnike za ramove, štitnike za stubove i uglove sa ili bez obloga od pene, metalne stezaljke, bezbednosne čelične mrežaste ploče, bezbednosne ograde, uspravne štitnike od tvrde plastike.

Safety Accessories Initiative

Inicijativa za bezbednosnu dodatnu opremu. Prilagođeni sistemi kompanije „Dexion“ dolaze sa širokim izborom sigurnosne i bezbednosne dodatne opreme koja dopunjuje i dodatno prilagođava postavke vašeg objekta - bilo da tražite dodatnu zaštitu za svoje stubove i okvire, regalnih predmeta i robe od udara viljuškara ili za obezbeđivanje urednog pristupa, razdvajanja i cirkulacije radnika u vašem skladištu.

Naši sistemi su proizvedeni u najvišem kvalitetu i dizajnirani su da izdrže test vremena, čak i u najintenzivnijem radnom okruženju. Izrađeni su od kvalitetnog čelika koji je ili unapred pocinkovan ili premazan prahom u svetle, vidljive boje ili je izrađen od jakih i fleksibilnih vrhunskih plastičnih jedinjenja.

Posebni zaštitnici i štitnici skladišta kompanije „Dexion“ takođe mogu da se prilagode vašim specifičnim potrebama pomoću sopstvenog dizajnerskog tima uz podršku ispitne laboratorije i posvećenog proizvodnog tima sa kvalifikovanim radnicima i najsavremenijim mašinama za izradu čelika.

Safety Accessories Initiative

Inicijativa za bezbednosnu dodatnu opremu. Naš asortiman bezbednosne dodatne opreme, dizajniran da dopuni i dodatno prilagodi postojeću postavku, znači da ste bezbedni i da su vaši radnici na bezbednom, da drže odgovarajuće predviđene rute i da se pridržavate svih potrebnih propisa i mera socijalnog distanciranja.

Uz našu stalnu podršku, smernice, inspekcije bezbednosti i sveobuhvatne revizije, uvek ste spremni sa onim što vam industrija nudi - a da nikada ne morate da pravite kompromise u vezi sa snagom, stabilnošću i integritetom rešenja koja ste ugradili ili u vezi sa zdravljem i bezbednošću vaših timova.

Pored toga, inteligentno podešavanje komponenata bezbednosne dodatne opreme može da pruži snažan, profesionalan i bezbedan način razdvajanja pristupnih ruta i obezbediti socijalno distanciranje u pandemiji i može se u budućnosti vratiti na druge funkcije bezbednosti i organizacije skladišta.

Related news
Latest news