Skip to main content

Predstavljamo našu novu generaciju nosača sa srednjom nosivošću: pouzdane, svestrane i sa kraćim rokovima isporuke

Ako tražite način za skladištenje dugačke robe srednje težine u kompaktnom i urednom prostoru, onda je novi regal sa nosačima kompanije „Dexion“ savršen odgovor.

Medium Duty CantileverNosač sa srednjom nosivošću. Naš novi sistem nosača sa srednjom nosivošću je zasnovan na izuzetno uspešnom nosaču sa malom nosivošću, ali je ojačan i pojednostavljen kako bi izdržao veća opterećenja.

Savršen je dodatak našim opcijama sa malom i velikom nosivošću - premošćujući razliku između ta dve - i idealan je za skladištenje dugačke i velike robe, poput cevi, greda, čeličnih šipki, drveta ili delova nameštaja.

Ovaj novi sistem nosača sa srednjom nosivošću zamenjuje naš prethodni nosač sa srednjom nosivošću zasnovan na IPE profilu. Ima moderan i poboljšan dizajn, pružajući veću fleksibilnost i unapred pocinkovanu završnu obradu u kompaktnijoj i lakšoj strukturi, uz zadržavanje iste snage i pouzdanosti svog prethodnika. Sistem je u potpunosti razvijen i proizveden u našim fabrikama.

Medium Duty CantileverNosač sa srednjom nosivošću. Skladištenje se vrši horizontalno, tako da s predmetima možete rukovati ručno ili viljuškarom. Sistem može da sadrži čelične police za odlaganje malih kutija i robe različitih oblika i veličina. Čelični graničnici sprečavaju kotrljanje predmeta unapred.

Dodatni krakovi, nosači i zagrade mogu da se dodaju kako se zahtevi za skladištenjem menjaju, dok jednostrane i dvostrane konfiguracije pružaju maksimalan kapacitet za skladištenje na jednom centralnom stubu ili uklapanje u zid.

Bez prednjih nosača koji ometaju postavljanje tereta i njihovo preuzimanje, idealan je za kućne radinosti, proizvodnju, vodovod i cevovode i radna okruženja.

Medium Duty Cantilever

Nosač sa srednjom nosivošću - Ključne karakteristike

  • Nema ograničenja za dužinu proizvoda
  • Pogodno za unutrašnje ugradnje
  • Lako podesiva rastojanja krakova
  • Visina: do 4 m
  • Dužina krakova: do 1,2 m
  • Maks. opterećenje kraka: 1195 kg
  • Maks. opterećenje kolone: 4780 kg

Naš nosača sa srednjom nosivošću je u potpunosti usklađen sa preporukama iz standarda FEM 10.2.09 i EN 1993-1-1:2006 Dizajn čeličnih konstrukcija.

Kontaktirajte tim kompanije „Dexion“ za više informacija o nosaču sa srednjom nosivošću (ili našim drugim rešenjima za skladištenje duge i teške robe).

Related news
Latest news